Saját Weboldal Készítés, Ingyen Weblap, Honlapkészítés

Saját Weblap Készítés Profin az
Adobe Dreamweaver szoftverrel?

Weblap készítés oktató videó sorozat, amely által már több mint 100 hazai vállalkozó tanulta meg 3 nap alatt elkészíteni a weboldalát...

Az elmúlt évben több tucat jól működő kereskedelmi weboldalt építettem saját célra, illetve ügyfeleimnek.

Be kell, hogy valljam Neked, hogy az a technikai tudás, ami szükséges egy weboldal (pl.: egy squeeze page, vagy sales oldal) elkészítéshez, az nagyon gyorsan meg lehet tanulni!

A legnagyobb webdesign studiók sem készítenek már weboldalt forráskóddal. Webszerkesztő, vagy tartalomkezelő szoftvereket használnak, mert könnyebbb, gyorsabb és nekik nem mindegy, hogy milyen gyorsan haladnak!

A világon a legjobb webszerkesztő szoftver az Adobe Dreamweaver, ami már lehetővé teszi, hogy egy Word dokumentum elkészítéséhez hasonlóan lehessen elkészíteni weboldalakat, akár 1-2 nap alatt!

Nem kell forráskódban dolgozni, mivel azt a program magától generálja, így nem kell érteni a programozáshoz sem.

Egyszerű, de világszintű weboldalt is el lehet készíteni a Dreamweaver-el, mivel ez az iparág legfejlettebb webszerkesztő szoftvere.

A világ legnagyobb internet marketing guruinak nagy része, szintén a Dreamweaver-t használja, nem futkosnak webmesterhez csak azért, hogy módósítson nekik egy szöveget a weboldalukon, az túl sok időbe kerülne.

Személy szerint mai napig a Dreamweaver-t használom mind a saját, mind az ügyfeleim weboldalainak elkészítéséhez. Ritkán nyúlok bele a forráskódba, de akkor is csak amolyan másolás és beillesztés módon...

Az egész úgy kezdőtött, hogy...

Nekem nagyon nehéz dolgom volt. Meg akartam tanulni weboldalt készíteni, de felállt a szőr hátamon, ha csak ránéztem egy weboldal forráskódjára!

Voltak könyveim ugyan, de könyvekből és Dreamweaver leírásból nagyon fárasztó volt a tanulás. A sok felesleges lexikális tudás kiválogatása miatt rengeteg időm elment velük.

Dreamweaver tanfolyam nem jöhetett szóba, mert sok időt igényelt volna az utazással, az árukról nem is beszélve.

Más weboldalak forrásait böngészve szintén lehetetlen volt a kifinomult technikákat már megérteni is, nem hogy elsajátítani.

De nem adtam fel és szorgalommal megtanultam autodidakta módon a weboldal készítést, mondanom sem kell, hogy 1,5 hónapomba került...

Viszont így megtanultam kiszűrni a fontos információkat, és azt ami abszolút felesleges a számodra.

És létrehoztam Neked egy olyan weblap készítés tanfolyam oktató anyagot, amivel most akár a nulláról is 3 nap alatt eljuthatsz odáig, hogy képes vagy a saját weboldalad elkészíteni és fenntartani.

A gyors tanulást a nagy felbontású (1024x768!) képernyő videókkal és kommentekkel teszem lehetővé, amivel bizonyítottan gyorsan és hatékonyan lehet tanulni.

Ha valaha képes voltál a Word szövegszerkesztőt megtanulni és már tudod használni, akkor most azzal az erővel és a képernyő videók segítségével lépésről lépésre mutatom meg Neked a weboldalad elkészítését...

Felejtsd el webmestered meg a tartalomkezelő programokat és tanuld meg végre 3 nap alatt:

BÓNUSZ 1: Látogatottság Növelési Szisztéma

Nem számít milyen jó a weboldalad, ha nem látogatja senki
nem fog se ügyfeleket, se pénzt hozni a számodra!

*A felsorolt összes magyar videót és oktató anyagot azonnal letöltheted a zárt oldalról, és akkor tanulmányozod, amikor csak akarod!

Mostantól amikor csak gondolsz egyet 3 nap alatt felállíthatsz egy működő értékesítési weboldalt
szinte nulla költségen!

Többé nem kell webmesteredtől függened és folyamatosan fizetned Neki minden apró módosításért!

Nem kell, hogy a tartalomkezelő szoftverek korlátokat állítsanak előtted, amik ráadásul nem túl bizalom gerjesztőek a látogatóid szemében...

Ez az anyag 3 nap alatt letanítja Neked azt a technikai tudást, amire csak szükséged lehet.

Az alapoktól kezdve a tárhelyre való feltöltésen és optimalizáción át mindent, ami ahhoz kell, hogy a weboldalad és online üzleted felállíthasd!

Mennyibe kerül?

Mennyit érne Neked az, ha valaki aki tisztán az online vállalkozásából él és több tucat jól működő kereskedelmi weboldalt futtatott már fel, bevezet téged a kulisszák mögé?

Mennyibe kerül óránként, ha webmesterrel dolgoztatsz? Valamint mennyi idődbe telik elmagyarázni neki mit szeretnél?

Mennyibe kerül Neked az, ha valaki pusztán azért nem vásárol tőled a weboldaladon, mert egy komolytalan tartalomkezelő szoftvert használsz?

Mennyibe pénzbe és időbe kerül egy webszerkesztő tanfolyam, ahol ezeket megtanítják? És kik tanítanak ott? Alkalmazottak? Ők nem az online vállalkozásukból élnek? Kitől szeretnél tanulni?

Mennyi idődbe kerül, ha inkább magadtól tanulod meg a weblap készítést és a Dreamweaver kifinomult megoldásait?

Illetve mennyibe kerül Neked az, ha nem kezded el most azonnal profin kiaknázni az internetben rejlő lehetőségeket?

Lássuk kb. mennyit is ér ez valójában...

2 óra Dreamweaver tutorial, amivel mostantól webmester költség nélkül tudod elkészíteni a saját weboldalad - értéke: 14.900 Ft

1,5 óra Fireworks CS4 oktató videó, amivel webdesigner költség nélkül elkészítheted a weboldalad valóban profi megjelenését - értéke: 9.900 Ft

1 óra SEO oktató videó + szoftverek és segédletek, így képes leszel minőségi látogatókat szerezni a weboldaladra a nap 24 órájában - értéke: 19.900 Ft

+ Megmutatom Neked a legjobb szolgáltatásokat (tárhely, domain...) és a legkorszerűbb szoftvereket (webanalitika, email marketing, affiliate, kártyás fizetés, SEO, videó marketing...) + segédletet adok a használatukhoz, így azonnal a legjobb eszközökkel tudsz indulni - értéke: 4.900 Ft

BECSÜLT TOTAL ÉRTÉK: 49.600 FT!

Kétségtelenül megérne ennyit ez a komplett Weblap Készítés Tanfolyam,
de mivel nem szeretnék senkit ellehetetleníteni a magas árral...

...sőt azt szeretném, ha mindenki számára könnyen elérhető lenne ez a tudás, ezért korlátozott ideig a teljes Weblap Készítés oktató anyag ára:

49.600 Ft helyett csak 20.000 Ft + áfa!

Adobe Dreamweaver CS4, CS5, CS6 Tanfolyam, Dreamweaver Tanfolyam és Oktatás, Dreamweaver leírás, oktató videó tutorial, Weblap Készítés Tanfolyam, Weboldal Készítő Tanfolyam, Honlapkészítés Tanfolyam, Webszerkesztő tanfolyam
1 év kérdezés nélküli pénz visszafizetési garancia!

Annyira biztos vagyok benne, hogy profin el tudod készíteni a weboldaladat ezzel a megoldással, hogy ha a megrendelés után úgy érzed, hogy mégsem tudsz felállítani egy jól működő weboldalt, akkor csak jelezd nekem és én 1 éven belül kérdezés nélkül visszafizetem Neked a teljes vételárat!

Ráadásul megtarthatod a teljes kurzust is! Tehát ha nem tudlak megtanítani elkészíteni a weboldalad 3 nap alatt, akkor én vesztettem - nem Te!

De!

Először is szeretném kiszűrni a gyengéket, mivel ez a kurzus NEM való mindenkinek!

Ha neked segítségre van szükséged még a számítógép bekapcsolásához is, akkor ez az anyag NEM neked való!

Ha nem tudsz követni utasításokat, vagy a képernyőn a szemed előtt történő munkát, akkor ez az anyag szintén NEM neked való!

Továbbá az anyag vállalkozóknak lett készítve, hogy gyorsan és profin piacra tudjanak lépni. Magyarul, ha neked át kell szervezni a havi költségvetésed ahhoz, hogy ki tudd fizetni az oktatóanyag amúgy is méltányos árát, akkor ez az anyag szintén NEM neked való!

A másik dolog, hogy kezdek kijózanodni milyen tudást és hatalmat adok a kezedbe ezen a nevetséges költségen...

Tehát ez az ajánlat nem lesz fenn örökké és egyáltalán nem tudom garantálni Neked, hogy holnap is ilyen kedvező áron juthatsz hozzá ehhez a tudáshoz.

Viszont ha most leadod a rendelésedet, ezért a komplett megoldásrendszerért mindössze bruttó 25.400Ft-ot kell fizetned!

Rendeld meg Most a teljes anyagot mindössze bruttó 25.400Ft-ért és tartozz azok közé, akik már képesek profin elkészíteni a saját weboldalukat!

Weblap Készítés Tanfolyam
Online Letölthető Verzió
Megrendelés

Számlázási adatok